onsdag 20 april 2011

Trötter!

Nu har jag suttit några timmar och pillat med mitt nya "projekt" och jag känner att det börjar bli läggdags. Jag ser i kors och sängen ropar på mig! Får fortsätta imorgon, ingenting blir bra när man är trött. :)

Den här lilla kissen beskriver mig rätt bra just nu. :) 




GODNATT! 

tisdag 19 april 2011

Sol, vind och vatten!

För att summera helgen säger jag UNDERBAR!
Grymt vackert väder, härlig atmosfär och trevligt sällskap. Det kan inte bli så mycket bättre! :)

Idag blev det grillning i Vilsta, skönt att man kan gå i shorts nu. :) Mina ben är så vita så de bländar folk och ser ut som en rå kyckling när jag får gåshud, eller ja, kycklingståfräs som Sandra så fint kallar det. :P
Anyway jag har haft en trevlig dag hittills, vårkänslorna flödar och jag kan inte sluta le. :D

Här har ni några bilder från helgen och en skön låt att lyssna på: 



torsdag 14 april 2011

Beautiful Day!

Helt underbart vackert väder ute idag, det var ju bara ett måste att åka till Slagsta Glass! :D Åt en sorbetsnäcka, grymt god!



Så jäkla härligt, snart är det sommar! Längtar som tusan! :D
Har så mycket jag vill göra, som jag kan göra i år utan att vara beroende av andra. Jag kan åka vart jag vill, i princip när jag vill, FRIHET! :D

Imorgon är det sista ansökningsdagen för studier på högskolan i höst. Satt i morse och kikade runt på lite olika kurser och program. Hittade faktiskt några som verkar intressanta. Nog för att jag är skoltrött just nu och det inte kändes speciellt roligt att söka in på nytt så ska det ändå bli spännande att se vad jag kommer in på. :)

Funderar på om jag ska gå ut och sätta mig en stund, njuta lite av det fina vädret innan det är dags att laga mat. :)
Jag gört!

Btw, här har ni en låt värd att lyssna på ! :)



Handy Girl.

Idag har jag fått en hel del saker gjorda, det känns skönt! Det är nästan så att jag kan ta helg redan nu,
har bara några småsaker som måste fixas imorgon för på fredag åker jag iväg, längtar! :D

Har bytt däck på bilen idag, var lite skeptisk till det eftersom min rygg är som den är. Jag tog med mig Michelle utifall att jag skulle behöva assistans men det gick alldeles utmärkt på egen hand. :) Bad min käre farfar att kontrollera så att allt var rätt och han blev riktigt imponerad över hur stark jag var, haha! Allt satt hårt och bra så nu rullar vi med sommardäck, underbart skön tystnad på vägarna.
Michelle tyckte väl att jag såg lite rolig ut så hon bestämde sig för att filma mig "in action". :P


Nej, nu blir det läggdags för min del! Vill inte sova bort hela dagen imorgon.
Natti Natti! :D

tisdag 12 april 2011

Tisdag!

Jag vet vad jag vill ha därför nöjer jag mig inte med det lilla, så enkelt är det. Varför lägga ner tid på något man inte får ut det man vill av? Jag måste tänka på mig själv, vad som gör mig lycklig. Har spenderat oersättlig tid på helt fel saker. Idag får fokus ligga på skolan hur trött jag än är på skiten, vinsten kommer efteråt. :)

Men från det ena till det andra, såg en sak igår som gjorde mig grymt glad. Något som passar mig alldeles utmärkt, ett måste! 
Det här ----> http://summerburst.se

JAG SKA DIT, det är inget snack om saken! :D


Det absolut bästa som finns när man inte kan sova är att mysa med my one and only...Elvis.   
Honom kan man alltid räkna med. :)



måndag 11 april 2011

Helgen.

Ännu en helg är över, den har varit riktigt härlig! :)

Fredag: Jag hade två tokiga damer på besök, Jessica&Sandra med deras påskägg och bag in box. Notera att deras påskägg inte innehöll vanligt hederligt godis utan en 33cl öl. :P Medan de dansade runt och hade sig, lekte jag hemmafru. Jag lagade mat och bakade inför mitt besök. Senare framåt kvällen blev det bowling med Micke, Larssa, Michelle och Jonas, det var en härlig fredag om man bortser från att jag förlorade bowlingen, IGEN! Jag har verkligen tappat mina skills. Bättre lycka nästa gång kanske? ;)

Jessica och Sandra visar hur man dansar... ;)






Lördag då, jag hade planerat in en liten utflykt med min käraste. Tänkte att han skulle få se lite mer av underbara Eskilstuna. ;) Vi började med att glida ner på stan, jag ville kika på Jani's tavelutställning. :) Nice. Det blev en runda i klädbutikerna också, hur svårt ska det egentligen vara att hitta en snygg t-shirt med lite färg? Haha. :) Efter den misslyckade shoppingrundan så åkte vi ut till Sundbyholm där vi skulle ha "picknick" men jävlar vad det blåste! :/ Aja vi lyckades iaf hitta ett ställe att sitta på så pajen slank ner fint. ;)





Söndagen har varit lugn och mest bestått av soffhäng och film, passade på att trycka i mig lite godis också. Mums. :) Det blev lite tomt när Du åkte men det är väl något jag får vänja mig vid, vi ses säkert snart igen. :)

Aningen trött och sliten känner jag mig, blir nog att sätta på en film och sen sova.
Natti natti!



fredag 8 april 2011

Älskade fredag!

Sitter hemma med musiken på högsta volym och äter frukost, eller ja, kiwi. :) Då var det dagsbehovet av c-vitamin fyllt. Solen har tittat fram igen, underbart! Det här kommer bli en bra dag känner jag. :)

Har inte fått mycket sömn inatt, ryggen har värkt och smärtan har strålat ända ner till benet och det har börjat kännas avdomnat. Det lär ju vara ischias jag har. :/
Ringde kiropraktorn för att se vad som kunde göras och han behövde undersöka mig igen innan han kunde ge något svar på felet men jag fick ingen tid utan skulle höra av mig den 18:e igen för han är bortrest den kommande veckan. Tillsvidare skulle jag äta antiinflammatoriska tabletter och röra på mig. Helt sjukt, 6 veckor med ryggbesvär som inte vill ge sig, det tröttar ut mig och förvandlar mig till en riktig bitterfitta. Ringde till min husläkare för att se om jag kunde få något smärtstillande och mer effektivt mot inflammationen men han var inte inne för dagen så jag får nöja mig med Voltaren och promenader över helgen. Blev det värre skulle jag åka till akuten men vafan, där har jag ingen lust att spendera min helg men måste man så måste man väl....

Ska röja upp lite i mitt kök och plocka upp de nya prylarna jag köpte på IKEA igår. :)

Hoppas helgen bjuder på fint väder, vädernissarna svamlar så mycket nu så man vet inte hur vädret blir. Idag skulle det bli fint väder men jag tycker solen är alldeles för snål för nu har den gömt sig bakom molnen igen. :/

Äh, får lyfta på arslet och röja upp här hemma nu, har massor att göra inför ikväll! :D

Trevlig helg!


Glädje!

Jag är så sjukt lycklig just nu! Så glad att jag tyckte att jag förtjänade en tripp till IKEA, så dit drog vi, jag och Sandra! Det var rea och 30% på rea-priset, kom undan med några fina fynd och pengar kvar i fickan. Det kan ju inte bli bättre! :)

Nu sitter jag och spanar kläder till sommaren, planerar flitigt vad jag ska ha. ;P Eftersom att jag är ganska neutral av mig så ska jag köra på ljusa pasteller, tror det kan passa mig fint. Ska ta bort det bruna håret och bli blondin igen, känns lite mer somrigt. :) Får väl se om jag färgar det brunt sen igen till hösten, jag trivs så bra i det så det lutar nog åt det hållet. Planering är kul, sen om jag håller mig till den eller inte återstår att se! Jag vet i alla fall någon som blir glad om jag blir blondin igen. ;)
Sitter och spanar runt efter kläder till herrn också, har hittat lite som jag tror skulle passa honom bra.
We'll see! :)

Är förövrigt frisk nu och den här gången känns det som att jag verkligen är HELT fri från virus. :D
Febern är väck, näsan är torr och halsen är len som siden! :D
Ryggen är dock inte alls bra så det blir nog ett besök hos läkaren. Det verkar som att inflammationen är för stor för att en kiropraktor ska kunna rätta till det, har försökt nu två gånger och det verkar inte ge sig...det kanske är så att jag behöver medicin för det. Ja, jag vet inte men får helt enkelt kolla upp saken, det har gått 6 veckor nu!
Kul att känna sig som en 90-åring vid 23, som sagt.

ÅÅÅH, snart snart snart börjar helgen och jag ser fram emot den som tusan!
Imorgon kommer min avflagnade tomat hit, mysigt värre. ;) 

tisdag 5 april 2011

Favorit i repris!

Var tvungen att åka hem från jobbet idag, mådde förjävla dåligt...sjuk igen, it sucks!
Blir till att proppa i sig c-vitamin och dricka mängder med vatten. Tur att det inte är någon skola imorgon, då kanske jag hinner kurera mig tills torsdagens seminarium.

IKEA har tydligen rea på torsdag, måste bara bli frisk tills dess! Och hoppas verkligen att jag får låna bilen då så jag kan handla hem lite av de saker som saknas i mitt hem. Vore inte tokigt alls. :)

Nej, en dusch skulle sitta fint just nu känner jag. Kanske gör en lite piggare också. :)

Tjaarå!

På avstånd.

Hittade en gammal dikt jag skrivit, tyckte den passade in rätt bra just nu. 

passerar stundvis
som en skugga i ögonvrån
alltid sedd
du fascinerar mig

blickar så svåra att tyda
inbillning, ren fantasi
något jag vill ska vara
kan inte låta bli

har satt allt i rullning
men inget flyter som det ska
kippar efter andan vid ytan
allting sjunker precis som jag

en drömmare i sina bästa stunder
perfekt och oförstörbar
lyser precis som solen 
överallt en molnfri dag

och vad skulle man inte göra
för att få känna just det där
som tar sån tid att hitta
men ändå finns just där du är

passerar stundvis
vänder uppochner
på allting som är jag
med blickar som gör spaghetti av mina ben

du håller mig
på avstånd
men jag vill
ha mer
_______ 
Skriven av Therese Lindholm, 9/8-07.


måndag 4 april 2011

Hello!

Har varit lite slö med skrivandet i helgen, har haft fullt upp med att slappa i soffan. Ledig tid är viktig. Jag har faktiskt haft en riktig myshelg, det var helt klart välbehövligt! :)

Känner mig lite vilsen i mina studier just nu, är trött på allt som har med skolan att göra. Vill bara få allting avklarat så jag kan få lite "sommarlov" och jobba! Till hösten blir det nog att läsa någon strökurs för att koppla bort tankarna från det jag håller på med nu, för en stund. Ibland behöver man någonting nytt för att finna glädje i det gamla. :) Innan höstterminen drar igång har jag bestämt att jag ska åka utomlands, bara komma bort för ett litet tag och bara vara. Jag behöver en nystart, tända gnistan på nytt för just nu går jag runt som ett tomt skal. Nu låter det som att jag är jättedeppig och mår dåligt men jag mår faktiskt bra, är bara inne i en väldigt rastlös och snurrig fas i livet just nu. 

Ser fram emot morgondagen om man bortser från det faktum att jag måste kliva upp tidigt. Är ju som sagt ingen morgonmänniska. :) Har min sista introdag på jobbet imorgon så efter det är jag redo att köra igång på riktigt! Ska till Bemanningen på onsdag och gå igenom hur man lägger in tillgänglighet så att de kan boka in mig för arbete, det tar sig! :D

Nej om man ska ta och laga lite käk kanske? 

Ciao!


fredag 1 april 2011

Morsning!

Jag är så sjukt trött, vill helst ligga kvar i sängen men det får jag inte! Redovisning om lite drygt en timma...ska försöka sminka till mig lite så jag ser acceptabel ut, håret får vara som det är. :P
Jag är så trött så jag orkar inte ens vara nervös men det kommer väl som en smäll senare, hoppas bara jag inte gör bort mig. Det skulle vara så typiskt mig. :P
Nåväl, ska väl ta och käka lite frukost och göra mig klar!

Idag kommer min tomat hit, haha stackarn han är helt röd i ansiktet! Om ändå jag hade så lätt för att få färg. ;)
Anyway, ska försöka att inte garva ihjäl mig när jag ser honom. :D

Nej det här duger inte, off I go!



Hittade en skön mix av den här låten på spotify ----> Flo Rida – Who Dat Girl - feat. Akon

torsdag 31 mars 2011

Uppdatering.

Är nyligen hemkommen från lite förberedelser med projektgruppen, vi gick igenom lite detaljer inför morgondagens redovisning. Det ska nog bli bra det här, är så jäkla nervös bara! :P
Nu håller jag på och kokar soppa, det har blivit min nya favoriträtt. Det går fort och är supergott! :D Ska jag vara helt ärlig nu så hade jag planerat en annan maträtt till idag men jag är så jäkla hungrig så jag är inte villig att lägga ner tid på det. Soppa it is! :D

Känner mig lite gladare idag, det verkar som att det löst sig ganska fint på en viss front och det känns underbart just nu! Jag tror att det kan bli något fint av det här igen. 

Nu är soppan färdig! :D
Ciao.



Hugo!

Meet Hugo, han är från och med nu min turgubbe.
Jag är så nöjd, tack Hampe! :)


Hej hopp!

Jag är relativt nyvaken och har den absolut snyggaste morgonfrillan, det var nästan så jag började dreggla lite när jag såg mig själv i spegeln. Ooouh, läckert!

Gårdagen resulterade i en hög med smält ost, lite alkohol, vattenpipa, flummiga människor och skoskav, jag gillart! Haltade hela vägen hem men det var det värt för det var längesen jag fick skratta så mycket, det behövdes vill jag lova! :)

Dagen då, ja den ser ut som följande: plugg, plugg, plugg och så ska jag försöka hinna tvätta lite.
Men först ska jag käka frulle och ta en dusch för inte ens en plattång får ner det här ruffset! ;o


onsdag 30 mars 2011

Whoop whoop! :)

Godmorgon! Jäklar vad fint väder det är ute idag, vilken skön känsla! SOL! :D
Sätter musiken på högsta volym, nu är det dags att fixa i ordning sig för en dag med fullt schema!

Dagen ser ut som följande:
Jani kommer snart och plockar upp mig, vi ska ta en tripp till Tuna Park. Jag ska försöka spara mina pengar, har shoppat tillräckligt med grejer nu känner jag. Men man vet aldrig, skulle inte vara helt fel med att par nya jeans. ;) Kl.17 är det samling at Åhmans place, där blir det hönekakspizza (eller vad det heter), vattenpipa och himla härligt sällskap!  Ska försöka skriva på min individuella grej till projekarbetet också, det är mindre kul men det måste göras och det kommer vara så skönt när det är klart!

Med andra ord, jag ser fram emot den här dagen! :)

Idag fyller också en person som har sin speciella plats i mitt hjärta år. Grattis på din dag, hoppas verkligen att den blir toppen och att du får allt du önskat dig! :)

Ciao!



(!!)

Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig. 


Tisdag natt.

Klockan är 00.53 och jag känner för att skriva några rader i vanlig ordning. Bra tidsfördriv när man inte kan sova. 
Dagen började med att jag vaknade kl.15 och blev skitsur för att jag sovit bort halva dagen, gick upp och satte igång lite musik för att vakna till liv. När jag piggnat till satte jag igång och städade i hemmet, så nu ser det acceptabelt ut igen. Kvällen har spenderats med Patrik, vi har moffat godis och glott på film. Alltid trevligt med lite sällskap. :) 
Har nog blivit lite av en shopaholic de senaste dagarna men jag känner att jag förtjänar det och jag behöver någonting nytt i livet som inte ställer till problem. Vad är då bättre än kläder, skor och andra prylar? ;D
Klickade hem lite accessoarer idag, bla. nya solbrillor. Himla nöjd!

Dagens höjdpunkt var ändå det glädjande beskedet jag fick gällande skatteåterbäringen, trodde jag skulle behöva betala tillbaka men så var inte fallet. Jag fick en välbehövlig slant, woohooo! :D

Den här dagen har sitt low också, DU. 
På min lista över saker jag gillar ligger du på botten just nu. 
Det värsta av allt är väl ändå att du inte riktigt kan förstå att det faktiskt inte är en liten bagatell, inte för mig iaf. Det är jag som måste smälta det, jag som måste komma över det och lite info till dig, du gör det inte lättare för mig! Jag börjar tappa orken helt ärligt, nu ser jag inte ens värdet i det hela längre. Får jag ut någonting bra av det i slutändan eller kämpar jag helt i onödan? Hatar att jag inte vet svaret på den frågan. 
Komigen vafan, skärp dig nu så jag inte kastar bort min tid på ingenting! Det finns andra "ingenting" jag hellre skulle kasta den på isf. 

Äsch, det löser sig nog. Man kan ju i alla fall hoppas. :)

















tisdag 29 mars 2011

Måndag natt!

Sitter uppe inatt igen, det är standard så jag tänkte skriva lite om hur min dag har varit.
Har spenderat i princip hela dagen med min kära fruga, Jessica. Vi hängde lite hemma hos mig sedan gick vi ut på en långpromenad, himla skönt! :) Var ganska trött när jag kom hem så efter att Jessica hade gått deckade jag i soffan.
När jag vaknade hade jag värsta suget efter att införskaffa nya kläder, eftersom jag inte lyckades hitta några i Söndags tänkte jag göra ett nytt försök.
Hade mer tur idag, klickade hem en cardigan och en hålstickad tröja. :)

Det är illa egentligen, nu när jag tänker efter så har jag suttit vid datorn sedan jag vaknade efter min tupplur. Här kan vi snacka om slöseri med tid på något helt värdelöst, kunde ha städat lite i hemmet istället för det behövs göras innan det ser ut som en ungkarlslya här! Får ta tag i det imorgon (idag tisdag) helt enkelt, ska försöka plugga lite också så jag blir klar med det innan helgen.

Det bästa med att vara uppe så här sent är att allt är så tyst och lugnt, eller ja om man bortser från musiken jag spelar (som är ett måste) är det riktigt harmoniskt. :) Har haft sällskap i telefon av Jani den senaste 1½ timmen, alltid kul att prata med honom även om våra samtal är rätt värdelösa emellanåt. ;D
Så jäkla underbart är det också när samtalet börjar dö ut och stämningen ska försökas livas upp av herrn:
Jani - lyssna på det här! 
Jag- nej, fis inte i mitt öra..
(smatter hörs i luren)
Jani - åfyfan, vilken arom! den luktar igenom täcket!

Haha, man kan fan inte göra annat än skratta! Vilken stämningshöjare! ;D
Nåväl, bjuda på sig själv är väl det man ska göra för att få ut mest här i livet?

Nej om man ska ta och krypa ner i sängen kanske, det är ju snart ny dag.

Natti!

måndag 28 mars 2011

Sanning eller konsekvens?

...valet kvittar, jag är redan trasig.
I am lost without a trace,without a face, number or name
Here we could stay, it feels nice to get away from all the pain
It's all the same, handshakes and names circulating round
But I've found a leap hole in the ground
So tell my guitar I wont be coming home tonight
Feels kind of hopeless when there's no one around
So  I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lied when I said I was Happy
If you love me please, let me go
Peel off my skin, I don't need anything
I've lost your ring
But honey, It's just a thing...

söndag 27 mars 2011

Älskade impulsivitet!

Nyligen hemkommen från en impulstripp till Tuna Park med Micke och Michelle. Gudars vad härligt det är att knata runt i affärer när humöret är i botten, vilket lyft! :) Har äntligen köpt mina efterlängtade skor, mycket nöjd med köpet!
Humöret är uppåt så det är lika bra att fortsätta i samma spår medan det varar, dags att förnya garderoben!

Ciao!

Sömnlös i Eskilstuna.

Jag kan verkligen inte sova, det går bara inte att slappna av. Hur ska det här gå egentligen när jag är så kluven som man bara kan bli inombords. Hjärtat krockar med förnuftet, jag som alltid varit förnuftig. Har jag tappat all självrespekt eller har jag bara blivit en mer hänsynsfull person? Jag brukar vända ryggen till, gå min väg och aldrig vända mig om, inte ens för en sista blick. Så hur gör jag nu, när allting strider mot mina principer? Jag har en inre fight med mig själv som rör till hela min tillvaro. Det konstiga är att jag varken är arg eller ledsen, vill bara bort. Skulle kunna beskriva mig själv som den där snigeln vars skal kommer krossas så fort den stora foten sätts ned i marken, om jag inte kravlar mig ur fort som bara den...men alla vet ju att sniglar inte är snabba.

Alla gör misstag, visst är det väl så men alla misstag vill inte förlåtas av alla. Jag vet inte vart jag hör hemma på den punkten riktigt än. Antar väl att jag behöver tid...


lördag 26 mars 2011

Jobbig dag.

Alla gör misstag, så är det bara.
Ska bara försöka smälta ditt.

Pappa spelade upp en låt med min farbrors gamla band idag, härligt härligt! Kunde inte passa bättre in på dagens tema.

(den mörkhåriga killen upptill på bilden är min farbror, haha charmigt värre. ;)


:)

Ligger nerbäddad i soffan med vindruvor och kollar på tv, riktig mysfredag med mig själv. :)
Jag mår mycket bättre nu, är bara lite matt i kroppen.
Det blir att fira storebror imorgon, träffa familjen och äta smörgåstårta, mums! Ser fram emot det och kanske mest ser jag fram emot att träffa pappa.

Jag har jordens shoppingsug, vill byta ut hela min garderob mot en massa nytt!
Håller på och kollar runt på kläder för fullt, det finns så mycket jag vill ha men alldeles för lite pengar för att jag ska kunna få allt. Kollade på skinnjackor och hittade några stycken som var rätt snygga men ska kika runt lite mer. Har i alla fall bestämt mig för att jag ska köpa ett par skor jag velat ha ett bra tag nu. :)

Nej, nu blir det mer film sedan läggdags så jag orkar med morgondagen. :P

Natti!


fredag 25 mars 2011

Hejhopp!

Äntligen fredag, äntligen helg! Är lite piggare idag men inte helt frisk ännu, får hoppas jag mår bättre så jag kan åka och fira brorsan imorgon. Har legat sjuk hela veckan, är på tiden att det går åt rätt håll.
Fick förfrågan om jag ville jobba idag men var tvungen att säga nej, inge vidare kul men det kommer fler chanser. :)

Jag har tur som har en så härlig farfar och farmor, de finns alltid där för en. ♥
Idag var de och handlade lite åt mig, hade helt tomt på mat här hemma. Har precis ätit lite, nu blir det efterrätt, Ben&Jerry's och The Big Bang Theory! :D

Ciao!

torsdag 24 mars 2011

Tänkvärt.

Det finns alltid en liten sanning bakom varje "jag skojar bara", alltid en liten vetskap bakom varje "jag vet inte", alltid en liten känsla bakom varje "jag bryr mig inte" och alltid lite smärta bakom varje "det är okej".


Jag har inte blivit frisk än vilket känns rent ut sagt förjävligt! Jag hostar sönder och smärtan i ländryggen blir inte bättre, det är dock ganska självklart. Har man en inflammation och sedan åker på jordens förkylning etc, förvärras inflammationen du hade innan, naturligtvis!

Och nej, jag är inte bitter.


onsdag 23 mars 2011

Hoho!

Jaha, då har grabben stuckit till Österrike med en vän! :) Är lite smått avis, har snokat runt bland lite bilder och det ser ju inte så tokigt ut där borta. ;P



Känns som att jag skulle behöva komma bort en stund jag också men jag kommer inte längre än från soffan till toaletten, what a life!
Imorgon är det projektarbete, min hals skär som knivar och rösten håller på att försvinna, får hålla tyst resten av kvällen så den inte är borta på fredag. Det vore ju illa! Lite positivt är ju faktiskt att jag inte har feber längre, yeey! :D

Ser fram emot helgen, vill bara få den här veckan överstökad så jag kan varva ner och få bort den jävla pressen jag känner. Aja allt är inte roligt i livet, det är bara att bita ihop!

Nej, nu ska jag ta och vila en stund så kanske jag blir piggare. :)

Ciao!


Sjukling!

Usch och fy, mår som en kratta! Har gått och dragit på mig jordens förkylning, halsont och hosta, får inte glömma lite feber på det. Ryggen är åt helvete, för att uttrycka mig korrekt...när ska det ta slut?!
Jag lyckas alltid med att pricka in de sämsta tidpunkterna att bli sjuk, projektarbete och jobb var det tänkt denna vecka. Hann med en dag på jobbet men inget projektarbete. Skulle ha jobbat imorgon men fick lov att sjukskriva mig vilket känns ganska så surt, hade behövt bli klar med min intro.
Och projektarbetet, känns som man hamnat helt utanför nu, fastän vi kom överens att alla skulle få vara delaktiga även om man inte kunde närvara. Vad hände med det egentligen?

Nåväl, ska väl försöka sova lite nu så kanske jag vaknar upp lite piggare imorgon. Har verkligen ingen energi kvar just nu så godnatt!

måndag 21 mars 2011

Tjenixen!

Jaha då var det officiellt nudå, grabben är min. :) Ännu ett steg i rätt riktning
för mig, jag är glad.

Det börjar bli dags att göra sig i ordning inför jobbet, käka något och sticka iväg.
Tidsoptimist, javisst! suck.. :)



Halloj!

Sitter hemma i soffan inlindad i min filt med en kopp te i handen och laptopen i knät. Det känns som att jag håller på att bli sjuk, lite dålig timing då jag har massor att göra i skolan framöver och min rygg inte har blivit bra än. Jag vill inte vila mer, jag vill träna och känna mig som 23 istället för 90 år!

Helgen då, finns bara ett ord: underbar!
Har fått upp ögonen för en annan del av Stockholm, Vallentuna. Himla mysigt ställe, lite litet kanske men jag gillart! :) Pricken över i måste ändå vara det härliga sällskapet, du gör mig så glad pysen.
Ser fram emot att få hälsa på igen!

Imorgon blir det jobb, 13-21! Ser fram emot det, så himla härligt ställe. :)

Criminal Minds nu sedan är det läggdags!
Sov gott!


måndag 14 mars 2011

Lycka är att kunna böja sig fram! ;)

...Jag kan böja mig ner igen!
Inte helt smärtfritt men det funkar. :)
Kiropraktorn gjorde ett bra jobb, underlig känsla att höra
hela kroppen knaka men helt underbart befriande efteråt, får
dock inte sitta vilket är lite halvt jobbigt. Men snart så,
snart är jag back on track. :) Ska tillbaka och knäcka mig på
fredag igen, tills dess blir det att käka ibumetin 3ggr/dag.
Hoppas att ryggen mår bättre till helgen!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan och tittar på Biggest Loser,
har maten i ugnen som snart är klar, jag är vrålhungrig! :)
Biggest Loser + Moff är bästa kombinationen. ;)

Ska nog ta en titt på maten nu, hejsvej!

Kiropraktor och plugg!

Godmorgon!
Har sovit som en ängel i natt, min säng är så ljuvlig. :) Det var nästan så jag trodde att mitt ryggont försvunnit men det hade det inte, för bra för att vara sant helt enkelt. Har en tid 14.15 hos kiropraktorn, det blir första gången i hela mitt liv jag besöker en sådan så det ska bli spännande att se om han kan göra underverk med min rygg. Håll tummarna!
Jag satt och funderade på om jag skulle införskaffa mig den där OnePiece'n som jag spanat in så länge nu men när jag klickar in på sidan så finns den inte i min storlek längre. Säger ju det, det är inte alltid bra att vänta! Ganska så fint besviken över det just nu, fasen...


Nej, slut på gnällandet! Jag har skönaste morgonfrillan just nu, kanske läge att fixa iordning sig så man ser acceptabel ut sen när man ska till skolan och träffa projektgruppen! Hoppas på inte alltför mycket smärta efter kiropraktorbesöket bara.
Hejs!



Härliga söndag!

Jäklar vilken dålig timing jag har som är pigg vid den här tiden, ska upp tidigt imorrn och ringa kiropraktorn men hur ska jag orka upp till det?!
Jag vet att om jag går och lägger mig nu kommer jag bara vrida och vända på mig i någon timme
för att sedan kliva upp igen och vänta på att bli trött. Man kanske ska springa några varv runt huset eller prova räkna får?

Dagen har varit härlig! Plockade i ordning lite här hemma sedan fick jag besök av min kära farmor & farfar. :) Farfar är ju bara för skön, direkt när han kommer in frågar han om han får klicka in på SVT play och självklart fick han göra det! Jag och farmor höll till i köket och fixade fika och helt plötsligt hör jag HOUSEmusik spelas i vardagsrummet, när jag går dit för att kolla vad gubben håller på med så sitter han och diggar och håller takten med foten! Det var nog dagens härligaste syn, go farfar! ;D Det han egentligen var ute efter var Swingfly's låt i melodifestivalen, sköning!
Lite senare fick jag skjuts hem till Micke, vi åkte och handlade för att sedan spendera lite quality time i köket. Vi bakade blåbärspaj (eller jag bakade, Micke vispade vaniljsåsen;) och bänkade oss i soffan famför film! God I love Sundays! Rullade hem mätt och belåten. :)

Nu är jag hemma, fast framför datorn med musik och skrivande men ska nog ge mig snart. Criminal Minds på tv och en matlåda med paj som väntas på att ätas upp, why wait? :D (får bli en långprommis imorgon efter allt moffande idag, skärpning! ) Förhoppningsvis blir ryggen bättre efter ett besök hos kiropraktorn och då ska det gymmas flitigt igen!
Men tills dess, blåbärspaj....

Tjaarå! :)


söndag 13 mars 2011

En liten fjäril. (:

Ibland är det svårt att placera alla känslor, lägga dem i rätt fack och dra nytta av de som faktiskt
gynnar en mest. Jag har en känsla i kroppen som säger att jag kan bli riktigt lycklig om jag släpper
in alla småsaker som förgyller.
Och denna härliga känsla, den var så liten i början att jag knappt märkte av den men nu,
nu har det flyttat in en liten fjäril i min mage och det gör mig inget om den får sällskap
av lite fler fjärilar för det är en så himla härlig feeling!

Du ser, även flodhästar kan ha fjärilar i magen! ;)






lördag 12 mars 2011

I ♥ Music!

Har slängt in lite länkar till några låtar som jag tycker är värda att lyssna på!
Enjoy!

Hagnenaar&Albrecht - Won't Let You Down
http://www.youtube.com/watch?v=Wgi8h8heY6g&feature=related
John Dahlbäck - Pour Te
http://www.youtube.com/watch?v=y2S4_Ut8kAk
Deadmau5 - Bad Selection
http://www.youtube.com/watch?v=fVGEumVLBuo
Albin Myers - Wobble
http://www.youtube.com/watch?v=_q6FXnSKQvw
John Dahlbäck - Winter
http://www.youtube.com/watch?v=ZKg1HpOn3Is
Oskar Linnros - Genom Eld (Albin Myers Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=UEHoNLvVobo
Richard Grey &Sebjak - Fallin'
http://www.youtube.com/watch?v=4hZRGEmOop0

Gregori Klosman - Jaws
http://www.youtube.com/watch?v=_RqQF0tB9sA
Albin Myers - There 4 You (Don Palm & Johan Wedel Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=xoHqLSbIa5A
Mord Fustang - The Electric Dream
http://www.youtube.com/watch?v=qR1iAcuD5wE
Nero - Me & You (Kamuki Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=blqcGrYOXhs
 
Dagens favorit!
 
 


 
 
Hittade även dessa två och kan säga att jag hamnade i chock, inte visste jag att grabben kunde så bra! :D
 
 



Aa tja!

Börjar dagen med att nörda i bloggen!

Lördagar är så sköna att vakna upp till, man behöver inte göra ett smack när man vaknar. :D
Den här dagen är helt oplanerad men jag kan nog säga att det som kommer ske denna lördag
är att leta fram lite skön musik, är nämligen redan igång och då blir det svårt att sluta.

Har ont i ryggen sedan en vecka tillbaka vilket är mindre skönt men förhoppningsvis går det över till nästa helg! Ska kurera mig så gott jag kan och hjälper inte det får jag väl ringa farbror doktorn.
Och nästa helg ja, gudars vad jag längtar! Bara 6 dagar kvar nu. :) Ska bli spännande!

Nej frukost nu, 13.05! :D

Ciao!

fredag 11 mars 2011

Tjoho!

Har fastnat i en totalrenovering av min blogg, satt uppe till sent i natt och fixade med den.

Nu är jag relativt nyvaken och åter på plats för att fixa och dona.
Man kan ju tro att jag inte har något riktigt liv men det har jag,
orkar bara inte leva det just nu.
Tänkte stanna i min bubbla ett tag till, det är en så skön atmosfär att vara i. ;)

The Show Goes On

2011 kanske är året för mig.


Livet flyter på som det ska, nästan för bra om jag ska vara helt ärlig. Har aldrig haft så mycket positiva
saker på rad som jag haft nu den senaste tiden. Det känns lite läskigt men det är bara att njuta så länge det varar. :)
Vilken härlig känsla, att kunna le på riktigt igen!


Jag tappade mig själv någonstans runt 19 juli 2009.
Eller jag trodde att jag tappat bort mig själv men det var inte jag, det var gnistan som var borta.
Det är lättare att se saker som rasar och lägga energi på dem än att lägga märke till de bra saker som kommer i små portioner och anamma dem.
Förut var allting tvunget att vara stort för att jag skulle lägga märke till det och må bättre.
En stor sak räcker dock bara för stunden,
det är de små sakerna som räknas för de räcker längre har jag lärt mig nu. :)


So no matter what you been through, no matter what you into
No matter what you see when you look outside your window
Brown grass or green grass, picket fence or barbed wire
Never ever put them down
You just lift your arms higher, raise em till' your arms tired
Let em' know you're their, that you struggling and survivin' that you gonna persevere
Yeah, ain't no body leavin, no body goin' home
Even if they turn the lights out the show is goin' on!













måndag 7 februari 2011

Helgen.

Miljoner tankar men alldeles för få ord att få fram allt med, hur gör man då?
Lika bra att bara låta det vara, det går över. :)

Har i alla fall haft en toppenhelg!
I fredags blev det lite partaj, riktigt skoj faktiskt! Kom till och med ut på krogen, det var dock
inte lika roligt, kände mig lite gammal. Dags att söka sig till en annan stad med lite mer utbud kanske?
Och i lördags umgicks jag med Jani, vi käkade, glodde film och spelade playstation! Han vann så klart men
jag tar igen det, med lite träning bara. ;)
Söndagen, ja då kom mor min och lillebror hit! :D Har inte träffat dem på över 1 år så det var väl kanske
på tiden att de kom och hälsade på! De stannade till och med över natten och åkte hem alldeles precis nyss!
Lite konstig känsla att säga hejdå men minst lika konstigt att säga hej, om jag ska vara helt ärlig.

Nej nu räcker det, jag är för lat för att skriva mer här!
Nu blir det plugg och paj ätande för hela slanten! :D

Ciao!

fredag 28 januari 2011

You are the only exception.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Något säger mig att jag inte får tänka på vad Jag vill just nu, hur Jag känner det. 
Det är svårt att hålla masken, timingen suger verkligen och jag känner mig halv på något sätt men kan inte riktigt förstå varför.  
Man kan väl inte förlora någonting man aldrig riktigt haft? 
Det enda jag förlorat är väl det jag kanske ville ha 
och du får det du inte hade. 
Dock skulle jag ljuga om jag sa att jag går tomhänt ur det hela, jag har nog vunnit mer än vad jag kanske inser just nu. 
Det är det som är det fina med nya upplevelser, erfarenheten du får 
kan du stoppa i bakfickan och plocka fram om det skulle behövas 
vid ett annat tillfälle.
Alla faser man går igenom i livet handlar om "vinna eller förlora", 
vinner du något så förlorar du något annat och tvärtom. 
Man kan inte få allt, som du konstant trycker upp i nyllet på mig.^^ 
Fast vore det inte härligt om det förekom lite fler "win-win situations"? :)

Hur som helst, jag är tacksam för det lilla...eller ja (vad säger jag!?) 
det var ju inte så lite trots allt! 
Jag hoppas verkligen att du hittar det du behöver hitta, 
för att kunna uppnå det du vill. 
Du vet vart du har mig om du någon gång känner att du vill prata av dig eller bara ha någon att "hugga" på.


Och du, en sak till.....här nedanför har du ditt "förr eller senare".  

We've got to find other ways to make it alone.
Keep a straight face.
And I've always lived like this, keeping a comfortable distance.
And up until now I had sworn to myself that I'm content with loneliness, 
because none of it was ever worth the risk.

Well, you are the only exception.