tisdag 18 mars 2008

Miss Psykolog.

Japp, det är jag det.
Eller man kan i alla fall tro det, men det är inte menat att vara så det bara blir.
Har ett stort ordförråd med många "visa ord", haha! Och dom kommer väl till pass när det kommer till lite allvarligare diskussioner. Det borde väl vara en rätt så bra egenskap att ha, bara man inte är för psykologisk av sig. Men men, jag gillar att lyssna och är aldrig omöjlig när det kommer till den punkten, hm eller nu ljög jag för när det gäller Kristian och mig har jag en tendens av att alltid bli förbannad och gå därifrån, men utöver det så är jag rätt så bra på att lyssna och ge råd. Eller?
Hade i alla fall ett ganska givande samtal med Sara idag, det kändes i alla fall som att jag fick in lite saker i skallen på na´! She understands me, I hope.

Jag är rätt så glad faktiskt!
Allting flyter på, på jobbfronten.
Har fått in en hel del tider som jag ska jobba nu under påsk och i veckan. Det blir bra med pengar i fickan. Och det är ju så himla roligt så det är inte sant! Man lär sig så mycket om människor och så skapar man ett rätt så bra lokalsinne när man åker runt till folk. Det kan den här lantbon behöva. ;) hehe.

Kärleken, ja den hackar sig framåt. Som i alla förhållanden har den sina bra och sina dåliga dagar.
Idag skulle vara en bra dag men blev en dålig sådan. Eller i alla fall så har den varit det tills nu, får se hur resten av dagen tar form.
Helgen var helt underbart mysig, allting flöt på som smör, men så kommer man hem till Eskilstuna och vardagslivet här igen och då känns det som en tvärnit, en back to basics förändring som bara sätter stopp för allt det roliga härliga tänkandet och bara leder till sura miner och kort stubin. Man tröttnar helt enkelt, men vad gör man?


Hang in there(!).. säger jag bara.

För det kommer dagar då allt bara är för bra för att vara sant, och man ifrågasätter alla dumheter som skett tidigare i veckan.
Suck på det, väldigt irriterande! För det där med samvetet sitter kvar och ältas om och om igen tills tårarna bara sprutar ur ögonen på mig, ånger så FET att jag bara vill spy!
Och så kommer förlåtet som är så överskattat och så lätt att bara säga sen är allt frid och fröjd igen.

Men jag älskar min Kristian, över allt och är det såhär ett normalt förhållande är så får jag fan leva med det men försöka skära ned på mina humörsvängningar, fucking P-stav.

T / - Peace and love, baby!









söndag 16 mars 2008

Returning home.

Jaha, då var det sista dagen hos mor jag undrar hur lång tid det kommer ta innan vi ses igen, och om jag känner henne rätt så lär det dröja, men jag ska försöka åka hit innan jag och Krille drar till Thailand.
Fan, nu är det inte långt kvar tills vi åker. Längtar lite halvt just nu bara, men min ivriga sida kommer nog samma vecka som vi ska åka. Ser fram emot resan i alla fall, bara jag och baby! Lovely.
Har proppat i mig bakelser som aldrig förr, fy satan vad svullen jag känner mig nu. Och snart är det mat, sen går bussen hem. Hoppas inte jag blir nödig på bussen bara för den har minsann ingen toalett och det tar 2 timmar innan man kommer hem.
Ser fram emot att få komma hem faktiskt, till Sara. :)
Den enda jag har saknat dom här dagarna förutom Kristian, men han är ju här så. :P
Jag bara babblar idag och inget har ett sammanhang alls, men skönt att få skriva av sig.

Nej nu får det räcka! MAT! ;D
Ciao!


T/ - är kär som aldrig förr.




lördag 15 mars 2008

Happy times!

Weei, nu är Krille här hos mig. :)


Han kom hit igår kväll, jag blev så glad över att se min finaste kliva av bussen här utanför. Har längtat som en tok efter honom.
Vi gjorde inte något speciellt igår kväll, kollade på en film som heter Jumper och myste bara.
Idag däremot har vi varit på stan och köpt presenter till lillebror som fyller 6 år på måndag. :)
Av mig och Kristian får han ett par nya skor, riktigt fina faktiskt. :) Funderar på att köpa någonting mer, han gillar ju att måla så kanske ska köpa lite nya pennor och målarböcker till honom, det tycker han om. Men får se hur jag gör. :)


Just nu ligger Kristian och sover, han har varit så trött hela dagen, det kan jag förstå med tanke på att vi kom i säng ganska sent och blev väckta tidigt. Konstigt att jag är så pigg som jag är.
Snart ska det bakas tårta, bullar och paj. :) Muffinsen bakades imorse då jag var alldeles för trött för att hjälpa till så det fick mamma göra, men bullarna ska jag minsann ge mig på. ;)
Ikväll blir det film och massa mer mys med älskling.

Men men nu ska jag sätta mig och glo på tv en stund.
Ciao!

T/ - du har det där lilla extra som jag älskar så!



torsdag 13 mars 2008

Så som förr.

Känns som jag är tillbaka i nedförsbacken igen, allting känns så trist just nu.

Är som sagt hos min mor i Nyköping just nu, det är ett bra ställe att åka till när man behöver komma bort från vardagslivet i Eskilstuna. Är så trött på allt just nu så det finns inte och jag vet inte hur jag ska göra för att allt ska bli som jag vill ha det, åker till Thailand om lite drygt 5 veckor med Krille det ska bli så skönt att bara komma iväg och glömma alla bekymmer som snurrar i huvudet hela dagarna, att bara få lägga dom åt sidan ett tag är värt allt.

För övrigt kan jag inte sova, jag bara kan inte fast jag borde. Har mycket att göra imorgon, köpa present till lillebror och fixa och dona här hemma tills Krille kommer. Det måste vara fint.

Anyway, nu får det räcka för ikväll.

T / - så som förr.

onsdag 12 mars 2008

Suck!?

Nu har Sara åkt hem, det blev genast mycket tomt här. ;/
Innan hon åkte lagade vi middag, det blev rätt gott. :)
Följde med henne till bussterminalen och vinkade av henne, det var kul att ha henne här and it breaks my heart to see her leave! Men men, sånt är livet.

För övrigt är jag förbannad, vad är det för en jävla stil du kör med? Vänner är vänner, dom finns där om man tar hand om dem och behandlar dom bra. En vän är som en blomma, tar du inte hand om den så dör den. Hur svårt kan det vara egentligen?
Jag förstår mig inte på hela grejen, svartsjuka. Suck!?
Man har inte ensamrätt på människor, väx upp och lär dig det.
Jag blir så trött.

T/ - anger management problems.

tisdag 11 mars 2008

Hallå där!


Befinner mig just nu i Nyköping med min bästa Sara. :)

Tjatade som en tok för att hon skulle följa med och tacka fan för att hon är så impulsiv som hon är, det är det som gör det så roligt att umgås med henne. Det händer alltid spännande saker när vi är i farten. ;)

Dock inte just nu kanske, jag är så seg så det är inte sant just idag. Kanske är för att jag äntligen känner att jag kan slappna av för en gångs skull, men jag saknar Kristian, vill att han ska komma hit fort som attan sen när Sara åkt hem. Fast jag får vackert vänta tills på lördag för han har skola och inte tid med mig då. ;P


Känner mig väldigt okreativ just ikväll, stackars Sara det kan inte vara speciellt kul att bara sitta. Men tänkte se om det finns någonting roligt att göra, det finns det säkert det är bara jag som har hjärnsläpp just för tillfället.

Är sugen på någonting gott, glass kanske?


Lite goda nyheter är att jag börjar gå ned i vikt, även om det inte syns på vågen så ser man det på mig, jag ser det i alla fall. Yeeey, kanske har en någorlunda fin kropp lagom till Thailand resan.

Man kan ju alltid hoppas på det, men med lite löpning och magträning ska det nog inte vara några problem. Får dra med mig Sara ut så ofta jag kan på mina löprundor.


Nej, nu ska jag sluta vara så associal och fortsätta försöka komma på någonting roligt att underhålla oss med under kvällens gång.


T/ - thing's always happen for a reason.

söndag 9 mars 2008

....


Ser du mig verkligen?

fredag 7 mars 2008

Yeey !?

Något i den stilen är det väl just nu, skulle jag tro.

Har gjort en makeover med håret, det blev nice. Krille gillade det. ;)
Fick en jättefin väska av honom som jag tjatat om så länge att jag ska köpa, och ett par solbrillor som han tyckte skulle passa till. :) Jag är glad.
Själv fick han en jacka han velat ha länge nu, den passar honom perfekt. ;)

Har varit med min babe Sara idag, alltid kul med henne. Vill väldigt gärna åka och umgås med henne ikväll också, men får se vad grabben säger, ska nog gå och hoppa lite på honom nu. ;)


T/ - hoppas hoppas hoppas.


torsdag 6 mars 2008

Bara som det är.

Ingen lust till någonting, allt är som bortkastat och tiden bara går.
Vad ska jag göra när ingenting känns eller är som det ska, inte ens du.

Är bara trött på att ingenting blir som det var tänkt från början.
Allt är bara fel fel fel.



T / - förlåt.

lördag 1 mars 2008

Frihet.

På måndag ska jag kika på en lägenhet, får se om jag gillar den i så fall så tar jag den.
Det får duga för tillfället. Jobben funkar bara bra, men det skulle ju sitta fint om man hade ett fast jobb. Men men, det är bara att leta på.
Ikväll så blir det utgång, förhoppningsvis med min finaste Sara. Det känns skönt att ha börjat
umgås med henne igen, hon är min andra halva och därför är det viktigt att jag har henne nära.
Var på Kent efterfesten i torsdags. Det var väl helt okej men roligare har jag varit med om,
och kvällen slutade rätt så illa. Stod ute i regnet utanför Harry's och väntade över en halvtimme på att Sara och Thimmy skulle bråka färdigt, det hela slutade med att vi tog en taxi hem till Sara och åt lite mackor, sen fortsatte dom att prata där och jag gick och spelade bilspel till jag inte orkade mer. Kvällen var kul, men idag blir det roligare!

Nu håller jag på att fixa i ordning mig lite smått innan jag åker över till Sara.
Ska över till Larssa först, så har lite bråttom.


T/ - Life is a hard time living, but when it come's around it aint that hard!