onsdag 30 september 2009

....

Jag vet varken ut eller in längre, hur jag känner eller hur jag mår. Trodde jag hade allt under kontroll men så verkar inte vara fallet.

Och DU, DU av alla människor är jävligt snabb med att kasta skit på mig minsta chans du får.
Så fort jag gör något som inte passar är du där och kommenterar och gnäller, som att det inte räcker som det är? Jag vet att jag inte är värd ett skit i dina ögon längre du visar det rätt bra, tror aldrig riktigt jag har varit det någon gång om jag ska basera det utifrån hur du beter dig numera.
Jag är bara jag, kanske ingen i dina ögon men iaf någon i andras. Allt känns så tråkigt bara, hur du gång på gång ser till att göra det klart för mig hur dålig jag är jämfört med alla andra, vilken jobbig människa jag är som bara stör och är i vägen ändå vill du inte att jag försvinner någonstans.Och hur bortgjord blir man inte när man väl ger dig chansen att träffa din katt som du påstår dig älska så och du bara skiter i det och kommer med bortförklaringar som att "du har inte tid, det är mycket just nu osv..." när du kan knalla runt på stan och umgås med vänner på din lediga tid, det betyder på ren svenska = jag vill inte träffa dig! Jag är inte dum men du är som inte kan vara ärlig mot mig efter allt vi haft.

Du är inte dig själv längre och jag, jag är ingenting.


Går väl och hoppas på att du ska tänka på mig någon gång och bara knacka på min dörr. Att jag inte ska behöva fråga om du vill utan att du faktiskt vill hälsa på själv. Skulle bli så himla glad...saknar dig.

torsdag 24 september 2009

Det flyter.

Jo absolut, det går i vågor som allting. Det kan ju inte vara helt på topp, men fan vad härligt om det skulle vara så någon gång i livet!

Fick chockbesked när jag tittade på lönespecifikationen idag, waay too many numbers! gaah! inget att glädjas åt enligt min mening iaf, trodde ju dom gjort fel med lönerna igen men den stora chocken kom när jag fick reda på att det stämde alldeles utmärkt. Vad gör jag nu liksom ? Vågar knappt glädjas åt det för det känns som att JAG ska inte ha så mycket pengar. Men, kul att det går uppåt på den fronten iaf. :) Resten verkar ju dala.

Ser dock fram emot helgen! Har en känsla av att den här helgen kommer bli den roligaste på mycket mycket länge. Hoppas ingenting kommer i vägen bara, det brukar ju bli så. Kanske inte den här gången dock, får hoppas på det. :)

Imorgon ska jag ta en tripp på stan med tjejorna, det ska bli kul! Shoppa lite nya saker, tömma garderoben på gammalt skit och slänga in nytt. ;) behöver en nystart!


Om det bara kunde vara lika lätt att göra så med dig, ut med det gamla och in med det nya..men neej! Det får inte vara lätt alls. Du är ju inget klädesplagg. :(
Det svåraste med hela den här grejen är att inte få vara delaktig i ditt liv, få glädjas åt de saker som gör dig glad och dela den glädjen med dig. Att inte vara den person du lättar hjärtat till längre, utan en främling du gärna undviker. Det jobbiga med hela den här processen är att inse att man förlorat allt och saknaden är allt man har kvar. Jag kan säga att jag är lycklig till viss del, men den delen som behöver bli riktigt lycklig är inte det utan dig. Jag kan lägga på mask på mask, du ser ändå igenom den så varför ens anstränga sig att försöka dölja det uppenbara?

Jag saknar dig som aldrig förr men jag gläder mig åt att du hittat något som du verkar trivas bra med.

Du betyder väldigt mycket för mig.

T/- always, forever.

tisdag 22 september 2009

Kanske, kanske inte.

Jag har längtat bort från den här staden ett bra tag nu, det kanske är dags att åka iväg för ett tag. Lite miljöombyte skulle sitta fint, komma på fötter igen och hitta mig själv.
Har inte mycket att hämta här längre, känns det som. Jag behöver lite nya saker i mitt liv och jag kommer aldrig hitta mig själv och veta vem jag är om jag inte provar på något nytt.

Vem vet, det kanske blir något bra trots allt. :)

måndag 21 september 2009

...

Jag saknar dig mer än någonsin.

Jag älskar dig som aldrig förr.

Jag önskar att jag var den som kunde göra dig lycklig.


Jag vill alltid vara den del, ditt liv saknat mest.

lördag 19 september 2009

Fel Fel Fel!

Det blir fan aldrig som man tänkt sig, aldrig som man vill. Och jag är ett stort klantarsel, dum och alldeles för nyfiken. Bästa vänner var det va? Verkar inte som att det kommer bli så, någonsin. Pojkvän, flickvän är för längesen förbi och jag hatar allt som är just nu. Allt jag har är katten, och han är inte mycket gladare han. Vi gick från tre till två och snart är det bara jag kvar.

Känner mig sårad och totalt bortgjord. Du river ner allting jag byggt upp så fint, med flit!
Och du håller med alla som pratar, innerst inne är du precis som dom för du föll för trycket och du lider inte av det för den som får ta alla smällarna är jag för jag föll för dig. Föll för dig.

Jag vill bara vara den du kan prata med och öppna dig för.
Jag är ingen dålig person bara för att jag försöker.

Ogilla mig hur mycket du vill, blocka mig överallt. Vad helst som gör dig lycklig men kom inte sen och ta bort det och börja prata med mig igen.
Jag finns här nu, inte sen.

Alla gör fel, stora som små men oavsett storleken på felet är det till för att rättas.
Låt mig rätta till det.


Vi skulle aldrig släppa taget, vi skulle alltid finnas där för varandra.
Men vart fan är vi då!? Vi behandlar varandra som två okända människor fast vi känner varandra bättre än någon annan.
Vad hände med oss?

Jag saknar min bästa vän, är det så fel?

fredag 18 september 2009

Hej!

Idag är en fredag, lik alla andra fredagar och jag gör ingenting speciellt just nu men jag tar dagen som den kommer, så ser vi vart det leder. Det funkar bäst så.

Det har gått ett tag nu och jag har tagit mig upp till en nivå där jag åtminstone håller mig flytande, är någorlunda glad och tar allting som kommer med ro. Sen finns det bra och dåliga dagar som för vilken person som helst men jag gör det bästa jag kan av varje dag och jag börjar bli den person jag var för 2 år sen igen, det lättar mer och mer. :)

I det stora hela är jag nöjd med livet som det är nu men jag saknar det som var och allt jag hade som inte finns kvar. Men det kommer aldrig bli så igen, det är bara att svälja och gå vidare.
För vissa går det fortare än andra, jag är nog den typen som tar lite mer tid på mig, med allt. :)

Huvudsaken är att man blir lycklig i slutändan och jag hoppas att du också kommer på vad som saknas i ditt liv för att du ska bli lycklig. Vi förtjänar det.

T/- det kan inte alltid vara lätt.

söndag 13 september 2009

Hej.

Kollade fotboll med Jessica idag, det var roligt tills det började vräka ner regn. Då åkte vi hem.
Nu befinner jag mig hos Beckus och Tyralie. :)

Helgen har varit lugn och skön för ovanlighetens skull, är helt slutkörd efter veckans utflykt.
Imorgon blir det till att knata ner till skolan och kolla upp lite saker inför våren, spännande!

_____
Jag saknar min person.
Den man förlorar vinner en annan, det verkar inte vara bättre än så.