söndag 28 november 2010

Tjoo!

Det är så där alldeles lagom mycket snö ute nu och det ger en riktigt mysig känsla. 1:a advent idag och nej jag har inte fått upp något julpynt än men det kommer imorgon...julstjärnan i alla fall.

Idag har varit en relativt skön dag, vaknade upp hos Lina och käkade "frukost" = ananaspaj och kaffe.
Riktig hälsokost, hm.
Gick sedan och solade, vi kände oss lite döda och det såg väl inte bättre ut när man tittade sig själv i spegeln. Blekfis, oojaaa!
Efter det gick vi till affären och handlade lite, sedan vidare hem och lagade mat. Planen var att vi skulle dra igång med städningen i Linas lägenhet direkt efter maten men som vanligt kom det något i vägen: matkoma och bra serier på tv så vi kom inte igång med städningen förrän vid 21 tiden och då fick Lina för sig att hon ville möblera om också, prima! Så vi städade och möblerade om, vi blev klara alldeles vid tolvslaget sedan kilade jag hemåt för lite "alone time", fastnade vid datorn som vanligt och fick sällskap av en pajas på msn. Alltid lika underhållande!

Sitter och funderar lite på om man ska ta sig till isstadion och åka lite skridskor någon dag, var sjukt längesedan sist! Lär ju bli en härlig syn, bambi på hal is men det kan jag bjuda på. Och så måste jag dra med mig Jessica till Vilsta och åka pulka, det är tradition.

Nej fan, nu får det räcka! Mina ögon orkar inte hålla sig öppna och musiken börjar bli för nostalgisk, då är det lika bra att stänga ner skiten och gå och lägga sig. Om bara katten kunde varva ner....

Anyway, natti natti!

[Lostprophets - Can't Catch Tomorrow (Good shoes won't save you this time)]
http://www.youtube.com/watch?v=pOHPWUFsc9U

1 kommentar:

Jessi sa...

Pulkaåkning är det som gäller på lördag :D