söndag 20 december 2009

Nattskriveri.

Jaha, då sitter man här igen mitt i natten och ska försöka skriv av sig lite, hm.
Snart är det julafton, ser inte fram emot det så värst mycket om jag ska vara helt ärlig. Det blir första julen sedan jag lärde känna Dig som Du inte är med och firar med mig, känns ganska tråkigt faktiskt. Men man vet aldrig vad som händer, vi kanske ses ändå? Hoppas på det i alla fall. :)

Jag är glad att vi har fått sån bra kontakt igen, det känns inte lika tomt och ensamt längre. Även fast vi inte ses speciellt ofta så hörs vi. Eller ja, det är väl jag som hör av mig men iaf, du svarar åtminstone, det är alltid något. ;)
Längtar till Januari, då böjar det "nya" livet, haha.
Börjar plugga och den här gången är jag verkligen sugen att sätta mig i skolbänken igen, känns som att den här tiden har varit slöseri, inte gjort ett skit om dagarna i några månader nu och inte fått jobba något fast man ringt som en galning, har sovit bort tiden och det drar verkligen ned humöret och det värsta är att det blir som en ond cirkel, håller på att ta mig ur den nu och det gör mig mycket gladare. :)
Pigg och alert = lycka!

Helgen har varit ovanligt skön, inte känt det här "måstet" att göra någonting utan
jag har bara varit.
I fredags var jag och Krille på bio, vi såg den nya filmen Avatar som hade premiär, GRYMT bra film, den bästa filmen jag sett på länge om inte den bästa någonsin. Helt klart värd att se för alla som inte sett den ännu. ;)
Lördagen spenderade jag med Lina, vi käkade tacos och kollade film, mycket filmtittande denna helg. Men det är alltid mysigt. :)
Söndagen, dvs idag har jag inte planerat ännu, kanske ska sova först. :P
Så godnatt och sov gott alla glada! :D

T / - you make me happy.