lördag 17 januari 2009

Hej hopp!

Long time no see!

2009, det är sjukt hur fort tiden har gått och hur lite man faktiskt har lyckats med under året som var. Jag har blivit lat och alldeles för bekväm av mig.
Men nu är det nytt år och det betyder att jag ska vända hela mitt liv upp och ned, jag ska åtminstone försöka göra lite mer vettiga saker med den värdefulla tid jag nu tilldelats.
Jag har redan påbörjat min träning, köpte gymkort innan jul och nu tränas det som aldrig förr.
Min kära faster har gett mig väldigt bra kost och motionsråd som jag måste hålla mig till under alla omständigheter, och vill det sig riktigt väl så kommer jag nog snart vara tillbaka på fötter igen, det gäller bara att bita ihop. Jag vill ju så gärna.

Mitt sociala liv är nästan helt utdött, så långt trodde jag nog aldrig att det skulle gå.
Men det är så det funkar, alla växer ifrån varandra och har planer och drömmar att följa, jag å andra sidan har just påbörjat min plan för år 2009, till hösten blir det att sätta sig i skolbänken igen och det passar väl alldeles ypperligt nu när det råder lågkonjuktur, det sägs att börja plugga är det enda lönsamma just nu och 4 år framåt, men man vet aldrig.

Och så har man kärlekslivet såklart, inte så mycket att säga om det annat än att det lutat åt helvete mycket nedåt de senaste 6 månaderna, men nu börjar det sakta men säkert ta sig uppåt, bit för bit. Vi får väl se vart det leder, jag vet i alla fall att jag har hjärtat på rätt plats när det kommer till den punkten.

Nej nu var skrivtiden slut för idag, jag får återkomma när jag kommer i närheten av en dator med internet igen, för just för tillfället har jag inte internet hemma hos mig men det kommer väl det också, så småningom.

T / - optimisten.